4.1 C
Anykščiai
2024 / 10 / 18

Astrologinė prognozė spalio 12-ai, šeštadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Tai gali būti draugų arba socialinių tinklų diena. Regis, aktyviai diskutuosite, politikuosite ir nieko gero nelinkėsite tiems, kuriems pavydite bei konkurentams. Kad ir ką norėtumėte veikti, rasite bendraminčių kompaniją.

- Reklama -

JAUTIS. Nors tai savaitgalio diena, jūsų mintys suksis apie apie rimtus dalykus, darbą, politiką, domins įvykiai ir vietiniu, ir tarptautiniu lygmeniu. Jeigu vykstate į konferenciją ar paskaitą, tikriausiai kils keblumų. Venkite konfliktų.

DVYNIAI. Gana nekasdieniška diena. Rutina, buitis jums rūpės mažiausiai, o globalūs dalykai prikaustys dėmesį labiau nei paprastai. Galbūt užsimegs reikšminga pažintis.

VĖŽYS. Šiandien mielai paišlaidautumėte. Ir nebūtinai dėl to, kad jums kažko reikia. Tai gali būti tarsi būdas atsipalaiduoti, perjungti mąstymą. Tikriausiai vyks tam tikra vidinė transformacija.

LIŪTAS. Tai bus nebloga diena, jeigu pakankamai gerbsite aplinkinius ir domėsitės ne vien savimi. Planuokite bendrą laisvalaikį su sutuoktiniu, partneriu, nes jo draugija šiandien bus tinkamesnė nei bet kokia kita.

MERGELĖ. Šiandien veikiausiai užsiimsite darbais, kurių vis nespėjate atlikti. Pastangos nenueis veltui. Atidžiau prižiūrėkite vaikus ir nepalikite mažųjų vienų su keturkojais augintiniais.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Šiandieną galėsite lengviau atsikvėpti. Tikriausiai prasimanysite pramogų, kuriomis džiaugsis mylimas žmogus, vaikai. Jei užsiimate pramogų verslu, kūrybine veikla, rezultatai turėtų nenuvilti. Svarbu įvertinti finansines galimybes.

SKORPIONAS. Būsite nenusiteikę niekur eiti iš namų, nebent būtų labai geras oras. Tokiu atveju vilios gamta, grybavimas, sodyba ir pan. Visgi svarbiausia yra užtikrinti darną tarpusavio santykiuose su šeimos nariais.

ŠAULYS. Gera diena bendravimui. Regis, mielai persimesite žodeliu kitu su kaimynais, giminaičiais, paskaitinėsite ir parašinėsite komentarus. Galbūt vyksite į svečius ar renginį, kavinę, ekskursiją.

OŽIARAGIS. Šiandien gali kilti ūpas įsigyti komforto prekę arba pasigaminti sotesnio, gardesnio naminio maisto, pasilepinti. Jeigu nenorite stresų, venkite politinių temų.

VANDENIS. Ši diena gali būti maloni, jeigu tik jos nesugadinsite emociniais protrūkiais. Verčiau rinkitės ramesnius užsiėmimus ir kontaktus, nes išties emocinis jautrumas bus didesnis ir sunkiau valdysite savo nuotaikas.

ŽUVYS. Apkalbų, paslapčių diena. Regis, mielai liežuvausite ir palaikysite kitų fantazijas bei sąmokslo teorijas. Verčiau neskleiskite dezinformacijos, nes galite gauti finansinę nuobaudą.

Gražios dienos!
Miglė Valionytė (ELTA)

TOP naujienos

Valstybinė darbo inspekcija : koronaviruso grėsmės nepaisantys darbdaviai ir darbuotojai kenkia patys sau

Valstybinė darbo inspekcija (VDI) pastaruoju metu gauna daugiau paklausimų, susijusių su rizikomis kilti COVID-19 protrūkiams darbovietėse. Darbuotojai susirūpinę saugių darbo sąlygų užtikrinimu: ne tik...

Šiandien beveik visur palis

Šiandien beveik visur palis. Spalio 12-os dieną daug kur trumpai palis. Vėjas vakarinių krypčių, 5–10 m/s. Aukščiausia temperatūra 10–14 laipsnių šilumos. Spalio 13 d. vietomis trumpai...

Pristatė Lietuvoje kelionę pradėjusį vėžio „konsultacijų kabinetą“: net 40 proc. vėžio atvejų galima išvengti

Onkologinių susirgimų tikimybė visuomenę vis dar itin gąsdina, o apie prevencines programas ir šiuolaikinį gydymą gyventojai žino nepakankamai. Todėl Europos Sąjungos (ES) kovos su...

Iki Kalėdų liko viena diena, tai gruodžio 23-oji, trečiadienis

Gruodžio 23-oji, trečiadienis, 52 savaitė. Saulė teka 8.41 val., leidžiasi 15.55 val. Dienos ilgumas 7.14 val. Mėnulis (priešpilnis). Vardadieniai: Migdonijus, Minė, Veliuona, Viktorija, Vilbutas. Orai šiandien: Šiandien gausesni krituliai iš...

Mūsų valgymo įpročiai: tampame sąmoningesni ir siekiame gyventi sveikiau

Naujausio „Nestlé Baltics“ atlikto tyrimo duomenimis, dauguma Lietuvos gyventojų valgo daugiau nei tris kartus per dieną – 70 proc. respondentų į savo maisto racioną įtraukia ir užkandžius. Taip pat vis daugiau respondentų atkreipia dėmesį...

G. Nausėda Seimui skaito metinį pranešimą

Prezidentas Gitanas Nausėda antradienį Seime pradėjo skaityti savo ketvirtąjį metinį pranešimą. „Gerbiami Lietuvos Respublikos Seimo nariai, man didelė garbė, ir dar didesnė atsakomybė, atlikti pareigą, kurią numato Lietuvos Respublikos Konstitucija“, – antradienį savo metinio pranešimo...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS