7.5 C
Anykščiai
2024 / 05 / 03

Horoskopai balandžio 26 dienai

Ar jau skaitėte?

AVINAS
Šiandien būsite linkęs pasiduoti bandos jausmui, bet jūsų paties interesai reikalauja, kad sugebėtumėte išlaikyti deramą distanciją. Nepasiduokite rėksnių ir maištautojų įtakai.

- Reklama -

JAUTIS
Pernelyg gera atmintis šiandien tik trukdys. Senos nuoskaudos neleis veikti racionaliai ir produktyviai. Į dienos pabaigą nekenktų išsimušti iš įprasto ritmo ir vakarą praleisti kaip nors neįprastai.

DVYNIAI
Beprasmiška sėdėti ir svajoti, kaip galėtų būti, jeigu būtų… Jei norite rezultatų, turite veikti. Savo įgūdžiais galite padaryti įspūdį įtakingam asmeniui.

VĖŽYS
Apims nuobodulys, kai suvoksite, kad nieko ypatinga jūsų gyvenime nevyksta. Rutina nervins ir gadins nuotaiką. Gali keistis jūsų požiūris į kažkokius svarbius dalykus.

LIŪTAS
Šiandien jums nieko nėra neįmanoma. Jei negausite, ko norite, galite kaltinti tik save. Pasistenkite organizuoti sau susitikimą su svarbiu asmeniu, turinčiu sprendžiamąjį balsą. Galite turėti naudos!

MERGELĖ
Svarbūs sprendimai gali būti priimti jums už akių. Atidžiai klausykite, ką žmonės kalba. Pasistenkite išgirsti ne tai, kas sakoma, o tai, kas galvojama. Fiksuokite niuansus.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS
Galvokite apie galutinį tikslą! Taip sugebėsite prisitaikyti prie situacijos ir susigrąžinsite vidinę ramybę. Gali tekti dirbti iki vėlyvo vakaro, taigi pramogoms teks palaukti.

SKORPIONAS
Tik ramioje aplinkoje galėsite pats sau atsakyti į svarbius klausimus. Pamąstykite apie tai, kas griauna jūsų savitarpio pasitikėjimą su artimu žmogumi ir ar nėra čia jūsų kaltės.

ŠAULYS
Kad mechanizmas sklandžiai veiktų, dar teks įdėti pastangų. Atminkite, kad nesate vienintelis šitos mašinos sraigtelis. Jei savo poziciją išdėstysite raštu, į ją bus daug rimčiau pažiūrėta.

OŽIARAGIS
„Šiandien būsite žvalus, energingas ir pozityviai agresyvus. Puikus metas pradėti naujus darbus. Jei ko prašysite taip, kaip tik jūs mokate, niekas negalės pasakyti „ne”.”

VANDENIS
Supraskite pagaliau, kad nesate nepažeidžiamas. Jei kam nuoširdžiai pasipasakotumėte savo bėdas, tikrai palengvėtų. Vakarą geriausia praleisti vienam ar su geru bičiuliu.

ŽUVYS
Gresia karčios ir nevisiškai pelnytos savigraužos valandos. Kokia nauda iš darbo vaisių, jei nebeturėsite jėgų jais pasidžiaugti? Į dienos pabaigą būtinai raskite laiko save palepinti.

Tai yra bendro pobūdžio informacija, bet galite užsisakyti tik JUMS pritaikytą Asmeninį Horoskopą!

 

TOP naujienos

Grilio patiekalų skoniui didelę reikšmę turi pasirinktos malkos

Ruošiant įvairiausius grilio patiekalus svarbu ne tik kokybiški ingredientai, prieskoniai bei marinatai, išskirtinį patiekalo skonį gali nulemti net grilyje naudojamos malkos. Atsižvelgiant į tai,...

Horoskopai rugsėjo 7 dienai

AVINASBūkite atidesnis vertindamas žmones. Esate linkęs klijuoti jiems kvailas ir tikrovės neatitinkančias etiketes. Vėliau dėl to pats paklystate tarp tiesos ir savo nepagrįstų fantazijų. JAUTISNegadinkite...

ORAI: Šiandien daug kur snigs, Pietryčių Lietuvoje vietomis smarkiai

Šiandien daug kur snigs, Pietryčių Lietuvoje vietomis smarkiai. Daug kur pustys, vietomis kils pūga. Vėjas šiaurės rytų, šiaurės, 8–13 m/s, kai kur gūsiai 15...

Vogto telefono paieškos pareigūnus atvedė pas prekiautoją namine degtine (video)

Kuršėnuose esančiame Šiaulių rajono savivaldybės socialinių paslaugų centre apsilankiusį ir vienos darbuotojos telefoną nugvelbusį kuršėniškį bei jo pavogtą daiktą Šiaulių miesto ir rajono policijos...

Nepamirškite pigių perlinių kruopų – jų troškinys su kiauliena ir daržovėmis nekainuos nė 3...

Kai nėra laiko ilgai suktis virtuvėje, norisi ko nors greitai paruošiamo ir gardaus. Tam puikiai tinka įvairios kruopos, kurias galima derinti su įvairiais troškiniais, daržovėmis ar mėsa. Pasak sveikatai palankios mitybos konsultantės, gydytojos dietologės...

Keturias dienas artimuosius bauginusiam ir prieš juos smurtavusiam recidyvistui skirta 14 metų laisvės atėmimo...

Klaipėdos apygardos teismas kaip pirmoji instancija išnagrinėjo baudžiamąją bylą dėl neteisėto laisvės atėmimo, sveikatos sutrikdymo, pasikėsinimo nužudyti šeimos narį ir pasipriešinimo policijos pareigūnui. Septynis kartus teistas, prieš dvejus metus iš laisvės atėmimo vietos išleistas 34...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS